UĞURLU: “HAYVAN PAZARI NEDEN SADECE CUMARTESİ GÜNLERİ AÇIK?”

UĞURLU: “HAYVAN PAZARI NEDEN SADECE CUMARTESİ GÜNLERİ AÇIK?”
MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e seslenerek, Bayır Mahallesi’ndeki hayvan pazarının Kurban Bayramı öncesi neden sadece Cumartesi günleri açıldığını sordu. Başkan Uğurlu, “İnsanları geçtim yaptığınız hayvanlara eziyettir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e yüklendi.

İlçe Başkanı Uğurlu, Bayır Mahallesi’ndeki hayvan pazarının Kurban Bayramı öncesi neden sadece Cumartesi günleri açıldığını sordu.

Talat Uğurlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün’e çağrım ve şikayetimdir. Sayın başkan, Bayır Mahallesi hayvan pazarı Kurban Bayramı öncesinde neden sadece Cumartesi günleri açılmaktadır? Başka illerden gelen insanlar, hayvanlar gece 4’te açılan pazar için bir gün öncesinde gelip arabalarda beklemek zorunda kalmaktadır. İnsanları geçtim yaptığınız hayvanlara eziyettir. Bahattin Gümüş, Cumhur Çoban ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünsal Paşalı beylerle görüştüğümde bunun kurum kararı ile böyle olduğunu söylediler ancak tüm Türkiye’de pazarlar kurban bayramı sebebiyle on gün öncesinden açılmıştır.”

“Göstermelik hayvan sevgisi olmaz” diyen Uğurlu, “Alım satım yapacak olan insanları mağdur etmeyi geçtiniz hayvanlara eziyet ediyorsunuz. Saatlerce yol gelen o hayvanlar sabaha kadar arabalarda üst üste yatıyorlar. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır, hangi amaçla neye hizmet ediyorsunuz? Göstermelik hayvan sevgisi olmaz. Gelin o hayvanların ne şartlarda sabaha kadar beklediğini gözlerinizle görün de gereğini yapın.Yazıktır,günahtır,böyle bir hizmet anlayışı da kurum kararı da olmaz!!” ifadelerini kullandı.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.