ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YATAĞAN’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YATAĞAN’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yatağan’da tören düzenlendi.

Yatağan’da, saat 09-00 da, İlk tören Atatürk Anıtında yapıldı. Burada Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar tarafından Anıta çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in mesajı okundu.

Törene; İlçe Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Garnizon Komutanı HavaAlbay Muammer Mersincik, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Cumhuriyet Başsavcı vekili Sevgi Turan, kurum amirleri siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra Yatağan Kaya Köstepen stadyumunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere geçildi.

Burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu, daha sonra günün anlam ve önemini belirtilen konuşmayı Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç yaptı.

Şiirler okunarak çeşitli gösteriler ile birlikte okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı.

HABER: TEMEL IRMAK

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.