ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YENİLENEN 1954 MODEL ARAÇLA SEYAHAT ETTİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YENİLENEN 1954 MODEL ARAÇLA SEYAHAT ETTİ
6-12 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla’da otostop çekerek yolculuk etmeyi tercih eden öğrencilerin suçtan zarar görmelerini engellemek amacıyla nostaljik polis aracı ile farkındalık etkinliği yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda hizmete başlayan Toplum Destekli Polislik ve Turizm Polisi Büro Amirliği’ne ait nostaljik polis aracı ile Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, otostop çekerek yolculuk etmeyi tercih eden öğrencilerin suçtan zarar görmelerini engellemek, güvenli seyahat yöntemlerinin tercih edilmesini sağlamak ve otostop yöntemiyle seyahat etmenin tehlikeleri üzerinde dikkat çekmek amacıyla Kötekli Mahallesi’nde otostop çeken öğrenciler nostaljik polis aracı merkeze getirildi.

mugla-ticaret-ve-sanayi-odasinin-gurur-gunu-37.jpg

Güvenli seyahat etmenin önemine vurgu yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Burcu Avcı, “Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında karayolunda seyir halinde özellikle otostop çeken öğrencilerimize ve diğer vatandaşlarımıza güvenli seyahat etmeleri amacıyla Turizm Şubesine kayıtlı nostaljik turizm aracını hizmete sunduk. Bu hafta boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Okullarda vermiş olduğumuz eğitimlerimiz de devam ediyor. İlerleyen günlerde uçurtma şenliğimiz olacak” dedi.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.