Üniversitede gerginlik

Üniversitede gerginlik
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler önceki gün taşlı sopalı birbirlerine saldırdı. Üniversitede yaşanan olayları...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler önceki gün taşlı sopalı birbirlerine saldırdı. Üniversitede yaşanan olayları yaklaşık 150 kişilik öğrenci protesto etmek için toplandı. Bu arada bir kız öğrenci 150 kişilik öğrenci grubunun karşısına çıkarak İstiklal Marşını okudu ve grubu protesto etti. İstiklal Marşını okuyan kız öğrenci üniversitenin özel güvenlik ekibi tarafından olay yerinden uzaklaştırdı.  

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde önceki yaşanan olayların gerginliği devam ediyor. Polis ekipleri kent merkezinde ve üniversite içerisinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 150 kişilik öğrenci grubu üniversite kapısı önünde “ Kürdistan Faşizme Mezar olacak” Biz buradayız MHP’liler nerede” diye slogan attılar. 150 kişilik öğrenci grubu daha sonra üniversite içerisine yürüyüşe geçti.  Yürüyüş sırasında öğrencilerle özel güvenlik birimi arasında tartışma çıktı.

Üniversite içerisinde bir kız öğrenci 150 kişilik öğrenci grubunun karşısına çıkarak grubu protesto etti ve İstiklal Marşını okudu. Üniversitenin özel güvenlik birimi İstiklal Marşını okuyan öğrenciyi olay yerinden uzaklaştırdı.

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.