Ünlülerin evleri soyuldu

Ünlülerin evleri soyuldu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde hırsızlar çok sayıda ünlünün evini soydu. Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen’in evinden, Kuveyt Emiri El Sabah'ın oğlu...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hırsızlar çok sayıda ünlünün evini soydu. Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen’in evinden, Kuveyt Emiri El Sabah'ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah’ın villasına kadar büyük bir soyguna imza atan hırsızlar ortadan kayboldu. Ali Şen’in 12 bin Euro değerindeki özel Fenarbahçe saati ile Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah’ın içinde mücevherleri bulunan çelik kasası da çalındı.

Milyon dolarlık hırsızlık

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan bodrum’un Yalıkavak beldesinde hırsızlar son üç gün içerisinde aralarından ünlü isimlerin de bulunduğu 30 kişinin villasını soydu. Üç gün içerisinde milyon dolardık bir soyguna imza atan hırsızlar polis ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor. Yalıkavak’ta son 3 gün içinde aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Kuveyt Emiri El Sabah'ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah, DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in de bulunduğu pek çok ünlü isme ait korunan farklı yerlerdeki 30 kadar villadan hırsızlık yapıldı.

30 kişilik şebeke iddiası

Hırsızlar, Fenerbahçe Spor Kulubü eski Başkanı Şen’in villasından içinde yaklaşık 4 bin dolar para bulunan kasa ile Fenerbahçe’nin 100'üncü Kuruluş yıldönümüne özel olarak 18 karat altın ve safir kristalden yapılan bir kol saati çalındı. Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Kızıl ve DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demir’in villarından ise tablet bilgisayar, para kasası ve beyaz eşyalar, Kuveyt emirinin oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah’ın villasından da içinde mücevher ve döviz bulunan çelik kasa ve değerli eşyaların çalındığı belirlendi. Hırsız giren villalarının sahipleri, jandarmaya şikayetçi oldu.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsız giren vilalarda parmak izi incelemesi yaptı. Yalıkavak’a Muğla İl Jandarma Komutanlığı’ndan takviye ekipler gönderildi. Jandarma, hırsızlık yapılan villaların güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların 8 ayrı araçla gelen 30 kişilik bir çete olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu belirterek, bölgede çalışma başlattı.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.