Usta oyuncu yaşam savaşı veriyor

Usta oyuncu yaşam savaşı veriyor
Usta tiyatrocu Erol Günaydın Muğla’nın Bodrum ilçesinde solunum yetmezliği dolayısıyla yoğun bakıma alındı. Usta oyuncunun bir kez kalbi durdu ve doktorların...

Usta tiyatrocu Erol Günaydın Muğla’nın Bodrum ilçesinde solunum yetmezliği dolayısıyla yoğun bakıma alındı. Usta oyuncunun bir kez kalbi durdu ve doktorların yoğun çabası sonucunda duran kalbi yeniden çalıştı.

Tiyatronun ustalarından birisi olan  79 yaşındaki Erol Günaydın,  24 Ağustos'ta Bodrum’da  rahatsızlandı. Universal Hospital hastanesine kaldırıldı. Günaydın, durumunun kritik görülmesi üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Sekiz gün yoğun bakımda kalan Günaydın, 1 Eylül'de servise alınarak tedavisine devam edildi. Tedavi sırasında tekrar kötüleşen Erol Günaydın, 6 Eylül'de bir kez daha yoğun bakım ünitesine alındı. Solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede günlerdir yaşam mücadelesi veriyor.

Universal Hospital Bodrum İç Hastalıkları Uzmanı Yusuf Babayiğit, Erol Günaydın'ın sağlık durumunun kritik olduğunu ve tedavi sırasında kalbinin bir kez durduğunu belirtti. Dr. Babayiğit, "Erol Bey'in zaten kronik bir takım rahatsızlıkları var. Bunların en önemlilerinden biri nefes darlığı problemidir. Bu tip nefes darlığı olan hastalarda zaman zaman enfeksiyonla ciddi solunum yetmezliği gelişebilir. Erol Bey'de de şuan takip ettiğimiz sağlık problemi budur. Solunum cihazıyla takibimiz sürüyor. Enfeksiyon problemini büyük bir oranda çözdük. Fakat yaşı ve diğer hastalıkları nedeniyle yoğun bakımda izlemeye devam edeceğiz. Aldığı ilaçlar nedeniyle uyutulmaya devam ediliyor. Bir ara kalbi durduktan sonra elektro şokla yeniden çalıştırdık. Umutla beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.