Uysal: Kocadon partimizin adayı

Uysal: Kocadon partimizin adayı
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla’da katıldığı cenaze namazında “ Mehmet Kocadon tekrar Bodrum’da partimizin belediye başkan adayıdır....

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla’da katıldığı cenaze namazında “ Mehmet Kocadon tekrar Bodrum’da partimizin belediye başkan adayıdır. Kendisi siyasi bir operasyona maruz kalmıştır. Ancak bu operasyon sonrasında Bodrum’daki gücüne güç katmıştır” dedi. Mehmet Kocadon görevinden alınmasıyla ilgili bu hafta idare mahkemesine başvuruda bulunacak.

Mahkemeye başvuracak

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’da partisinin il başkanı Zekai Alper’in babasının cenaze törenine katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un tekrar Demokrat Partiden belediye başkan adayı olacağını söyleyen Uysal “Belediye başkanımızın tahliye olması bizim için büyük bir mutluluk. Başından itibaren hukuka güvendiğimiz kadar başkanımıza olan güvencemizi çeşitli vesilelerle ifade ettik. Büyük bir hatadan dönüldü. İtibarımızın zedelenmesine yönelik bir niyet gördük. O niyeti de hiçbir şekilde tasvip edebilmemiz mümkün değil. Başkanımız kaldığı yerden Sayın başkan bu hafta içinde İçişleri Bakanlığı'na ardından da İdari Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma ile ilgili olarak taleplerini yerine getirecek. Bakanlığın da bu hususta Bodrum gibi bir yerin Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da gözbebeği olan bir noktanın muallak süreç içerisinde yönetilmesini kabul edeceklerini zannetmiyorum. En kısa süre içerisinde Belediye Başkanımız görevine iade edilecektir. Kendisi 2013 seçimlerinde partimizden yeniden Bodrum Belediye Başkan adayı olacaktır” dedi.

Türkiye 80’lere geri döndü

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal “ Türkiye son aylarda adeta 80 ve 80 sonrasına geri döndü. Türkiye o tarihlerde olduğu gibi her gün şehitler vermeye başladı. Türkiye iyi yönetilmiyor. Başbakan Bodrum’da Suriye Lideri Beşar Esad ile görüştü. Birlikte tatil yaptılar. Şimdide Esad’a Suriye’yi terk et diyor. Bunu anlamak mümkün değil. Türkiye’nin bir tane dost komşu ülkesi kalmadı. Ülkenin Dış İşleri politikası adeta Davutoğlu’nun düş işleri bakanlığına döndü” dedi.

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.