Uysal: Türkiye Bir Kişinin Oyuncağı Oldu

Uysal: Türkiye Bir Kişinin Oyuncağı Oldu
Mustafa İnci- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 1 Kasım erken seçimleri dolayısıyla seçim çalışmaları için Muğla’ya geldi. Gültekin Ulsal...

Mustafa İnci- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 1 Kasım erken seçimleri dolayısıyla seçim çalışmaları için Muğla’ya geldi. Gültekin Ulsal “ Türkiye bir kişinin oyuncağı haline geldi. Türkiye bir kişinin ihtirası yüzünden 1 Kasım’da seçime gidiyor. Türkiye’de hukuk, adalet diye bir şey kalmadı” dedi.

1 Kasım seçim çalışmaları dolayısıyla Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin  Uysal Muğla’ya geldi. Gazetecilerle bir araya gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal “ Maalesef Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye bir kişinin ihtirası yüzünden tekrar seçime gidiyor. Meclisi çalışmaz hale getirdiler. Türkiye’de tarafsız bir Cumhurbaşkanı olsaydı bugün ülkede kaos olmazdı. Temel hak ve hürriyetler yok edildi. Anayasa Mahkemesinden tutun da tüm mahkemelerimiz dağıtıldı. Yargı bağımsızlığı tamamen ortadan kaldırıldı. Devletin kurumlarını ellerine geçirdiler. Kurumları darmadağın edip işlevsiz hale getirdiler” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal “ PKK uzantısı HDP ile çözüm süreci diye kol kola girdiler. Türkiye’nin bir çok ilinde bombalar patladı. Bu bombalar iktidarın yanlış iç ve dış politikaları yüzünden patladı.  Başbakan Beyaz Toros diyerek adeta PKK ağzıyla konuşuyor. PTK’nın ekmeğine yağ sürüyor. Sayın Cumhurbaşkanı birilerine kurumlara ayar vereceğine ilk önce Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ayar versin” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal “ AKP Hükümeti 13 yıldır kaç gazeteye kaç televizyona el koydu. Son olarak kendisinden olmayan 2 gazeteye ve 2 televizyona da el koydular. Bir ülkede medya özgür olmaz ise o ülkede demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. TMSF eliyle el koydukları kendilerine bağladıkları onlarca gazete ve televizyonun vebalini ödeyemezler” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal basın toplantısının ardından Muğla’nın Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde seçim gezilerini sürdürdü.

Bu haber toplam 411 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.