Üzerinden onlarca araba geçti

Üzerinden onlarca araba geçti
Muğla’nın Milas ilçesi Söke yolunda parçalanmış kadın cesedi bulundu. Onlarca araba kimliği belirlenemeyen kadının üzerinden geçti. Kadın cesedi...

Muğla’nın Milas ilçesi Söke yolunda parçalanmış kadın cesedi bulundu. Onlarca araba kimliği belirlenemeyen kadının üzerinden geçti. Kadın cesedi 2 ayrı parçaya bölündü. Son olarak Ferdi Eyidil isimli sürücü otomobiliyle bir şeyin üzerinden geçtiğini fark etti. Daha sonra geride parçalanmış kadın cesedini buldu ve polise haber verdi. Ferdi Eyidil polis tarafından gözaltına alındı.

Olay önceki gün saat 19.45 sıralarında Milas Söke karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Ferdi Eyidil isimli sürücü 48 UL 744 plakalı otomobili ile giderken yolda ser bir şeyin üzerinden geçti. Yaklaşık1 kilometregittikten sonra yol kenarında bulunan polis ekiplerini gördü ve1 kilometregeride bir şeyin üzerinden geçtiklerini söyledi. Polis ekipleri olayın geçtiği noktaya gittiklerinde bir kadının vücudunun ikiye bölündüğünü üzerinden çok sıyıda araba geçtiğini belirledi. Yaklaşık 100 metrelik alana saçılan ceset parçalarını gören ekipler, çalışma başlattı. Olay yeri güvenlik şeridi ile çekildi, inceleme yapıldı. Yapılan incelemenin ardından yoldan toplanan ceset parçaları morga kaldırıldı. Sürücü Eyidil, gözaltına alındı. Polis ekipleri ikiye bölünmüş kadının kimliğini hala tespit edemedi. Kadının ölüm sebebinin tam olarak belirlenmesi için İzmir Adli Tıp kuruma gönderildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.