Vali Çiçek Marmaris’te Geniş Katılımlı İftara Katıldı

Vali Çiçek Marmaris’te Geniş Katılımlı İftara Katıldı
Vali Amir Çiçek Marmaris ilçemizde bir otelde düzenlenen geniş katılımlı iftar programına katıldı.İftar Programına Muğla Valisi Amir Çiçek, Garnizon...

Vali Amir Çiçek Marmaris ilçemizde bir otelde düzenlenen geniş katılımlı iftar programına katıldı.

İftar Programına Muğla Valisi Amir Çiçek, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Adnan Karayel, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, il ve ilçe protokolü, Askeri Erkan, Şehit Yakınları, Muhtarlar, Birllik Başkanları, İşadamları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Engelliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaşmanın, birleşmenin ve sevgiyi paylaşmanın ve yaşatmanın, birlik olmanın tarafındayız diyerek sözlerine başlayan Vali Çiçek “Hoş görü ve kardeşlik duygularının barışı güçlendirdiği bir toplumun evlatlarıyız bu nedenle barışı sözde değil yaşamda görmek istiyoruz. Allaha bu barışı bu birliği bu beraberliği daim kılması için dua ediyoruz” dedi.

Ramazan ayının Hoşgörünün, sevginin, bereketin olduğu kusurların affedildiği bir ay olduğunu belirten Vali Çiçek “Bu mübarek ayda dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir. On altı gündür şehit yakınlarımızla, gazilerimizle, vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla, kimsesiz çocuklarımızla, köylümüzle, kentlimizle, bürokratımızla, işçimizle herkesin sofrasında iftar yaptık. Bugün de Marmaris’teyiz. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimize de gideceğiz.” diye konuştu.

Muğla’mız yedisinden yetmişine, nerede yaşarsa yaşasın, küçüğünü sever, büyüğünü sayar, manevi değerlerine bağlıdır. Düşüncesi farklı olabilir, yaşadığı yer farklı olabilir, cinsiyeti farklı olabilir, siyasi görüşü de farklı olabilir ama o farklılıkları bir yerde birleştiren sevgi var. Önce İnsan Sevgisi, Allah sevgisi, Peygamber Sevgisi, Vatan sevgisi, Bayrak Sevgisi ve Millet sevgisi var. Onun için bu millet asil bir millettir. Bizi birbirimize düşürmek isteseler de bu unsurlar olduğu müddetçe, bizi ayıramazlar vatanı böldüremezler, bayrağı indiremezler, okunan ezanlarımızı susturamazlar. Sonuna kadar bizimle uğraşan kim varsa da belasını bulur “ dedi.

Güvenlik kuvvetlerimizin ramazan demeden, gece demeden gündüz demeden nerede vatanı bölmek isteyen unsur varsa üsütüne gittiğini belirten Vali Çiçek “İnlerine kadar gidiliyor. Mücadele sonuna kadar verilecek çünkü bu vatan onlara verilecek parçalanacak bölünecek bir yer değil. Onun için güçlü olmamız lazım beraber olmamız birlik içinde olmamız gerekiyor. Daha çok çalışıp torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile vatanı için canını veren şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize de şükran ve minnetlerimizi sunuyorum” dedi. Güzide Kasım

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.