Vali Civelek’den Datça’ya Ziyaret

Vali Civelek’den Datça’ya Ziyaret
Bir dizi program için Datça ilçesine gelen Vali Esengül Civelek, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursları ve Engelim Olmayın Derneğinin atölye çalışmalarını ziyaret etti.Vali Civelek’e ziyaretlerinde Datça Kaymakamı...

Bir dizi program için Datça ilçesine gelen Vali Esengül Civelek, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursları ve Engelim Olmayın Derneğinin atölye çalışmalarını ziyaret etti.

Vali Civelek’e ziyaretlerinde Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz veMuğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş eşlik etti.

İlk olarak Reşadiye Muhtarlığındaki atölyeyi ziyaret eden Vali Civelek üretilen geleneksel el sanatları ürünlerini inceleyerek kursiyerler ile sohbet etti.

Üretilen geleneksel el sanatları ürünlerinin satışı ve ev ekonomisine katkı sağlaması için gereken desteğin verildiğini belirten Vali Civelek “Nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşan geleneksel el sanatlarını önemsiyoruz, sahip çıkıyoruz ve bu sanatları gelecek nesillere aktarmak için gereken desteği veriyoruz. Bu konuda el birliği, güç birliği ve gönül birliği ile başarılı olacağız” diye konuştu.

Daha sonra Bülent Ecevit Kültür Merkezine geçen Vali Civelek ve beraberindeki heyet

Engelim Olmayın Derneği atölyesinde engellilerin atölye çalışmalarını inceleyerek engellilerle bir araya geldi.

Engellilerle bir araya gelen Vali Civelek ve beraberindeki heyet sonrasında Halk Eğitim Merkezi’nin kurs atölyelerini ziyaret ederek üretilen ürünleri inceleyip, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.