VALİ TAVLI'DAN YATAĞANSPOR'A ZİYARET

VALİ TAVLI'DAN YATAĞANSPOR'A ZİYARET
Yatağanspor Yaz Spor Okulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katıldığı törenle açıldı. Yatağanspor Basın Sözcüsü Osman Bulut, “Amacımız çocuklarımıza futbol eğitimi vermek onları eğlendirmek ve şehrimize yeni sporcular kazandırmaktır” dedi.

Yatağanspor Yaz Spor Okulu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kulüp Başkanı Mustafa Yenioğlu ve sporcular katıldı.

Yatağanspor Basın Sözcüsü Osman Bulut, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2023 yılı yaz okulumuzu bugün açıyoruz. Amacımız çocuklarımıza futbol eğitimi vermek onları eğlendirmek ve şehrimize yeni sporcular kazandırmaktır. 2022 yılı başarılı bir olarak tamamladık, U11- U12 - U16 - U17 ve U18 olmak üzere 5 grupta maçlara katıldık. Yeni sezonda öğrencilerimiz düzeyinde gruplara katılacağız amacımız Her yaş kategorisine yetenekli ve başarılı çocukları takıma kazandırmaktır. Bu hedeflerimiz doğrultusunda altyapı hocalarımızla birlikte altyapı sorumlumuz Fikret Topal ve Serkan Özen’le birlikte yeni başarılara devam edeceğiz.”

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.