Vali’den Yaralılara Ziyaret

Vali’den Yaralılara Ziyaret
Muğla Valisi Amir Çiçek Muğla’nın yatağan ilçesinde sanayi sitesinde çıkan yangında dumandan zehirlerinin vatandaşları hastanede ziyaret etti. Vali...

Muğla Valisi Amir Çiçek Muğla’nın yatağan ilçesinde sanayi sitesinde çıkan yangında dumandan zehirlerinin vatandaşları hastanede ziyaret etti. Vali Çiçek hastalar hakkında doktorlardan bilgi aldı. 

Muğla Valisi Amir Çiçek Yatağan Sanayi Sitesi'nde önceki gün akşam çıkan yangında dumandan zehirlenerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kişileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Çiçek, doktorlardan, vatandaşların sağlık durumları hakkında da bilgi aldı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada da yangının, sanayi sitesinde bir işyerine raf yapan ustabaşının kaynak makinesi ile çalıştığı sırada çıktığı bildirildi.Yangında 3 iş yeri ve bir otomobilin kullanılamaz hale geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Yangın esnasında iş yerlerinde bulunan 12 kişi dumandan etkilenerek zehirlenmiştir. Olayın haber alınmasını müteakip, jandarma birimleri tarafından 4 asayiş timi, 4 trafik timi, 4 Jandarma Komando Timi ve olay yeri inceleme timi, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye, Yatağan Termik Santrali itfaiyesi ve AFAD’ın müdahalesi ile yangın söndürülmüştür"dedi.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.