Vekillerden Yeşil Işık

Vekillerden Yeşil Işık
AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, seçim sonuçlarından gerekli mesajı alarak, yeniden seçim olduğu takdirde tekrar halkın güvenini kazanıp tek başına...

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, seçim sonuçlarından gerekli mesajı alarak, yeniden seçim olduğu takdirde tekrar halkın güvenini kazanıp tek başına iktidarı gerçekleştireceklerini belirtti. Özyer; "Sorumluluğumuz ne gerektiriyorsa o şekilde hareket ediyoruz. İnşallah uyum içesinde bir hükümet kurulur ve hizmetlere kaldığımız yerden devam ederiz. Yeniden seçim olursa nerede hata yaptığımızı değerlendirerek bu hataları gidererek, halkımızın güvenini tekrar kazanarak tek başına iktidarı inşallah tekrar sağlarız” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ koalisyon çalışmalarıyla ilgi olarak “ Koalisyon görüşmeleri biraz daha farklı aynı anda bir çok parti ile görüşülüyor, MHP ve HDP’nin CHP olmazsa bizim kapımız açık tarzı yaklaşımları var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, kendi ilkelerimiz ve köklerimizden gelen özelliklerimiz bizim için önemlidir. Biz ülke yönetimine bakış tarzımızdan, demokratik ve toplumsal anlayışımızdan geri adım atmayız” dedi.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan “ Halkımız bize % 16 oy verdi. Ama şimdi görüyoruz ki oy verende vermeyende niye koalisyon yapmıyorsunuz diye hesap soruyor. Genel  Başkanımız Devlet Bahçeli daha seçim gecesi yaptığı açıklamada halkımızın bize muhalefet görevi verdiğini, halkımızın bizden daha fazla teveccüh gösterdiği AKP ve CHP nin bir koalisyon kurması gerektiğini, ayrıca AKP ye çözüm sürecinde yol arkadaşlığı yapan HDP ile de AKP nin koalisyon yapabileceğini söyledi” dedi.

Bu haber toplam 485 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.