Vekillerin ATV keyfi

Vekillerin ATV keyfi
Yılda 3 milyon turist ağırlayan Muğla’da turizm merkezlerinde kullanılmak üzere Muğla İl Sağlık Müdürlü 2 adet ATV ve 2 adet  Scooter alındı. ATV’lerin...

Yılda 3 milyon turist ağırlayan Muğla’da turizm merkezlerinde kullanılmak üzere Muğla İl Sağlık Müdürlü 2 adet ATV ve 2 adet  Scooter alındı. ATV’lerin açılışını Ak Parti Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden yaptı. Vekiller ATV gezdiler. Muğla 112 acil servisi 2012 yılında 38 bin 816 vakaya müdahale etti.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Muğla’da 112 acil servisi karada, denizde ve havada sağlık hizmeti veriyor.  2012 yılında motor – Scooter ile 432, Deniz ambulansı ile 42, uçak ambulans ile 12, helikopter ambulans ile 78 vaka olmak üzere toplam 38 bin 816 vakaya müdahale edildi.

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi gözde turizm merkezlerine sahip olan Muğla’da turistlere ATV ve Scooter ile müdahale edilecek. İl Sağlık Müdürlüğü 2 adet ATV ve 2 adet  Scooter aldı. ATV ve Scooter’lerin açılışını Ak Parti Muğla Milletvekilleri yaptı. Vekillerden Ali Boğa ve Yüksel Özden ATV’ye binerek açılışını yaptı.  Muğla Milletvekili Yüksel Özden, “10 yıl içerisinde AK Parti hükümeti ile birlikte sağlığın en başarılı olduğu vatandaşın daha huzurlu ve güvenli olması için büyük adımlar atıldı. Şimdi en memnuniyet alınan kurumumuz 112 Acil servis hizmetlerimiz” dedi.

Bu haber toplam 563 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.