Vicdan azabı öldürdü

Vicdan azabı öldürdü
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Şubat Sevgililer gününde özel bir hastanede görev yapan sevgilisi hemşire Yağmur Çırpan’ı öldürdüğü iddiasıyla...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Şubat Sevgililer gününde özel bir hastanede görev yapan sevgilisi hemşire Yağmur Çırpan’ı öldürdüğü iddiasıyla halen Düğerek E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Volkan Çorbacı, kendini asarak intihar etti. Çorbacı’nın cansız bedenini cezaevindeki diğer mahkumlar tarafından bulundu.

Bu hafta başında Muğla Ağır Ceza mahkemesi’nde görülmeye başlanan davanın ilk celsesinde pişman olduğunu dile getiren Çorbacı, mahkemenin üzerinden 3 gün geçmesinin ardından tutuklu bulunduğu cezaevinde canına kıydı.

İddialara göre, Bodrum'daki özel bir sağlık kuruluşunda iki yıldır hemşire olarak çalışan Yağmur Çırpan, bu yılın Mart ayında bir süreden bu yana birlikte olduğu oto-yıkamacıda çalışan erkek arkadaşı Volkan Çorbacı'dan ayrılma kararı aldı. Bu kararını erkek arkadaşına söyleyen Çırpan ile sevgilisi arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Son olarak geçtiğimiz sevgililer gününde yeniden bir araya gelen ikili arasında tartışma yaşandı. Bu tartışma üzerine Volkan Çorbacı, evde sıkıldığını bahane ederek Yağmur Çırpan’ı yürüme bahanesi ile Çamkoru Mevkisi'ndeki ormanlık alana götürdü. Burada ikili arasında tartışma çıktı ve çılgın aşık Volkan Çorbacı cebinden çıkardığı bıçakla genç kızı yere yatırdıktan sonra göğsünden ve sırtından bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Olaydan sonra Volkan Çorbacı, arabası ile kaçmak isterken yakalanarak gözaltına alındı.

3 gün önce hakim karşısına çıkarıldı

Sevgilisini öldürdükten sonra Düğerek Kapalı Cezaevinde yatan Volkan Çıorbacı’nın yargılanmasına 3 gün önce Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanıldı. Kasten adam öldürmek suçundan yargılanan ve ilk kez hakim karşısına çıkan Volkan Çorbacı mahkeme heyetine sevgilisi Yağmur Çırpan’ı öldürmek istemediğini pişman olduğunu ve cezasına razı olduğunu söyledi. Olay gününü mahkeme heyetine anlatan Çorbacı, Çırpan ile 2,5 yıldır birliktelikleri olduğunu belirterek, “Olay günü ”14 Şubat Sevgililer Günü” olduğu için Çırpan’la buluştuk ve güzel bir gün geçirdik. Kendisine hediye aldım ve akşam saatlerinde kaldığı lojmana bıraktım. Daha sonra tekrar görüşmek için geldiğimde onu başka bir erkekle gördüm. Daha sonra otomobile binerek olayın yaşandığı yere gittik. Otomobilde bir süre tartıştıktan sonra kendime hakim olamayarak Çırpan’ı bıçakladım” ifadelerini verdi.

Vicdan azabına dayanamadı

İlk mahkemede sevgilisini öldürdüğü için pişman olduğunu itiraf eden katil zanlısı Volkan Çorbacı, duruşmadan 3 gün sonra tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini asarak intihar etti. Geçtiğimiz gece saatlerinde herkesin uyuduğu saatlerde yatağından kalkan çılgın aşık kimseye fark ettirmeden boynuna geçirdiği çarşafın bir ucunu havalandırma penceresinin korkularına asarak hayatına son verdi. Çılgın aşık Volkan Çorbacı’nın cansız bedenini sabah saatlerinde tuvalete gitmek için kalkan mahkumların bulduğu öğrenildi. Yapılan incelemelerde genç aşığın hayatını kaybettiği tespit edildi. Muğla Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde gerçekleşen otopsinin ardından Çorbacı’nın cesedi ailesine teslim edildi. Olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.