Vural: Devleti imralı yönetiyor

Vural: Devleti imralı yönetiyor
MHP Grup Başkan vekil Oktay Vural “Bu gün devleti İmralı yönetiyor. 4. anayasa paketi ilk önce İmralı ya ardından kandile gösterildi. Ondan sonra bakanlar...

MHP Grup Başkan vekil Oktay Vural “Bu gün devleti İmralı yönetiyor. 4. anayasa paketi ilk önce İmralı ya ardından kandile gösterildi. Ondan sonra bakanlar kurunla getirildi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın vatana ihanetten yargılanacağı günlerde gelecek” dedi.

MHP Grup Başkan vekil Oktay Vural partisinin Muğla il teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret sırasında gündeme ilişkin açıklamalar yapan Oktay Vural, devleti İmralı’nın yönettiğini ve başbakanın vatan hainliğinden yargılanacağı günlerin de geleceğini söyledi. Vural “ Biz Türkiye’de AKP’nin iktidar olduğunu sanıyorduk. Şuan iktidarda İmralı’da yatan bebek katili ve BDP var. Türkiye’nin umudu İmralı oldu. Hükümet İmralı canisiyle ortak hareket edip yeni bir Cumhuriyet kurmaya çalışıyor. Başbakan teröristlerle sarılanlarla muhatap olmayız diyor. Kendinin onay verdiği isimleri kandil’e gönderiyor. Ve milletvekilleri Karayılan ile bir paçavranın altında hatıra fotoğrafı çektiriyor. İmralı tutanakları Erdoğan’ın, İmralı canisinin ve BDP’nin ortak tutanaklarıdır. Sayın Başbakanın vatana ihanetten yargılanacağı günlerde gelecek” dedi.

Oktay Vural “ Bu gün hükümet askere, polise kurşun sıkan teröristlerle masaya oturuyor. Bugün devletin PKK ile masaya oturması bir zuldür. 4. yargı paketi bakanlar kurulana gelmeden ilk önce İmralı’ya ardından Kandil’e gitti. İmralı ve Kandil yargı paketini onayladı. Başbakan millet yürüdüğünü söylüyor. Sayın Erdoğan milletle değil PKK ile yürüyen bir başbakansın. PKK ve hükümet milleti tehdit ediyor. Kan üzerinden terör üzerinden tehdit ediyor. ABD El.Kaidenin ikinci adamını terörist olarak paketleyip ABD’ye götürüyor. Bizim hükümetimiz Kandil’e temsilci gönderiyor. Türkiye’nin PKK’nın Kandil’de bulanan iki elebaşını kulağından tutup Türkiye’ye getirmeye gücü yok mu? Ülke’de terörü bitirmek istiyorsan Kandil’e Türk Bayrağını dikersin. PKK ve İmralı canisiyle masaya oturmazsın” dedi.

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.