Yangının zararı 10 milyon TL

Yangının zararı 10 milyon TL
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesi sınırlarında bulunan bir yapı markette çıkan ve 1 helikopter 2 uçak ve çok sayıda kişinin müdahalesi...

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesi sınırlarında bulunan bir yapı markette çıkan ve 1 helikopter 2 uçak ve çok sayıda kişinin müdahalesi ile sönüdürülen yangının zararının 10 milyon TL'yi bulduğu öğrenildi. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, yaklaşık 3 saatlik müdahale ile söndürülen market yangını ile ilgili olarak, "Zararın yaklaşık 10 milyon lira olduğunu tahmin ediyoruz. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması" dedi.

Belediye Başkanı Tosun, yangının işyerindeki tavan klimalarının arıza yapmasından dolayı çıktığının tahmin edildiğini söyledi.

Yangın söndürme çalışmalarına Bodrum yarımadasının her bölgesinden 30'a yakın itfaiye ekibinin katıldığını anlatan Tosun, ''İşyeri tamamen yandı, hasar tespit çalışmaları sürüyor. Zararın yaklaşık 10 milyon lira olduğunu tahmin ediyoruz. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması'' dedi.

İşyerinin yanından geçen yolu tamamen trafiğe açtıklarını bildiren Tosun, ''Trafik normale döndü. Yanan yapı marketteki malzemenin sigortalı olduğunu öğrendik'' diye konuştu.

Turgutreis-Bodrum karayolunun Beylikkırlar mevkisinde bir akaryakıt istasyonuna yaklaşık 50 metre uzaklıktaki inşaat malzemeleri satan yapı markette yangın çıkmış, yangın çok sayıda itfaiye ekibi ile 2 yangın söndürme uçağı ve 1 de yangın söndürme helikopteri ile müdahale edilerek söndürülmüştü.

Bu haber toplam 469 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.