Yaşam savaşı - Köpük savaşı

Yaşam savaşı - Köpük savaşı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kesim bir lahmacun bir ayrana 75 lira ödeyip barlarda köpük savaşı yaparken, diğer yanda Suriyeli göçmenler sokaklarda...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kesim bir lahmacun bir ayrana 75 lira ödeyip barlarda köpük savaşı yaparken, diğer yanda Suriyeli göçmenler sokaklarda yaşam savaşı veriyor. Bir dilim ekmeğe muhtaç olan Suriyeliler çöplerden topladıkları yiyeceklerle karınlarını doyurmaya çalışıyor.

Lahmacun ayran 75 lira

Turizm cenneti Bodrum’da fiyatlar el yakıyor. Bodrum Türkbükü’nde bulunan beachlerde bir lahmacun bir ayran 75 liradan satılıyor. Bir şişe su ise 15 liradan satılıyor. Gündüzleri bir lahmacun bir ayrana 75 lira ödeyenler öğleden sonra ve akşamları köpük partilerinde eğleniyor. Köpük partisine katılanlar çılgınca eğlenip Bodrum’un tadını çıkartıyor.

Çöpten ekmek topluyorlarBodrum’un diğer yüzünü ise Suriyeli göçmenler oluşturuyor. Sokaklarda, banklarda, ağaç altlarında yaşayan Suriyeli göçmenler bir dilim ekmeğe muhtaç durumdalar. Bodrum’lu hayırsever vatandaşların getirdikleri yiyecekleri yiyerek hayatta kalmaya çalışıyorlar. Çoğu zaman lokantaların çöplerinden topladıkları yemeklerle karınlarını doyuruyorlar.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.