YATAĞAN 23 NİSAN ORTAOKULUNA 3 ŞAMPİYONLUK 3 KUPA

YATAĞAN 23 NİSAN ORTAOKULUNA 3 ŞAMPİYONLUK 3 KUPA
Bugüne kadar eğitim ve sosyal faaliyetlerde sayısız başarı kazanan Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu, Küçük Erkekler Futbol, Yıldız Erkekler Futbol ve Yıldız Kızlar Futsal takımları Bölge Müsabakalarında Muğla’yı temsil etmeye hak kazandı.

2022 - 2023 Okul Sporları Müsabakalarında oynadıkları tüm maçları farklı skorlarla kazanarak 3 İl Şampiyonluğunu kazanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu, Küçük Erkekler Futbol, Yıldız Erkekler Futbol ve Yıldız Kızlar Futsal takımları Bölge Müsabakalarında Muğla’yı temsil etmeye hak kazandı.

Takımların başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve sporcuları tek tek kutlayan okul müdürü Eray Özbek, takım antrenörleri Ahmet Zeybek, Hüseyin Çolak ve Mehmet Çakır'a teşekkür ederek, "2022 - 2023 Okul Sporları İl Müsabakalarında tüm maçları farklı skorlarla kazanan takımlarımızı kutluyorum. Antrenör hocalarımıza teşekkür ediyorum. Okulumuza 3 şampiyonluk ve 3 kupa getirerek büyük bir başarı hikayesi yazdınız. Görüyorum ki Türkiye Şampiyonluğuna adım adım ilerliyoruz. 23 Nisan Ailesi sizlerle gurur duyuyor çocuklar. İlimizi temsilen katılacağınız Bölge Müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.