YATAĞAN BELEDİYESİ’NDEN “23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ”

YATAĞAN BELEDİYESİ’NDEN “23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ”
Yatağan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, “23 Nisan Çocuk Şenliği” düzenledi.

Yatağan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninin ardından Kaya Köstepen Şehir Stadında “23 Nisan Çocuk Şenliği” etkinliği düzenledi.

Geniş çaplı oyun parkurlarının kurulduğu alanda, animasyon ekiplerinin gösterileri sunulurken, çocukların yüzleri boyanarak pamuk şeker ve balon dağıtıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, etkinliğe katılan çocuklarla bir araya gelerek 23 Nisan coşkusunu paylaşırken, çocuklarla hoşça vakit geçirdi.

Burada konuşan Başkan Toksöz, “Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir arada kutlandığı hoş bir günde, iki bayramda da çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çocuk şenliği etkinliği düzenledik. Çocuklarımızın eğlenceleri anlar yaşamaları ve bu mutluluğun yüzlerine yansımaları bizler için paha biçilemezdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABER:SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.