YATAĞAN GENÇLİK FESTİVALİYLE EĞLENCEYE DOYDU

YATAĞAN GENÇLİK FESTİVALİYLE EĞLENCEYE DOYDU
Yatağan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gençlik, Kültür-Sanat ve Kültür Festivali’nin bu yıl 19.su düzenlendi. 5 gün süren festivalde çeşitli etkinlikler yapılırken, ünlü sanatçılar Göksel Doğançay, Bilal Sonses, Ali Kınık ve İlyas Yalçıntaş sahne aldı.

Yatağan Belediyesi’nce organize edilen geleneksel 19.Gençlik Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan festival, 5.gününde İlyas Yalçıntaş konseriyle sona erdi.

Festivalde 4 sanatçı yer aldı. Festival dolaysıyla İlçede büyük bir canlılık yaşandı. Çok sayıda stant açıldı vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de hoca vakit geçirdiler.

Festival açılışına, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya ve Ahmet Yunus Tuna, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, ilgililer görevliler halk oyunları ekipleri ve vatandaşlar katılmıştı.

Birinci gününde Amfi Tiyatroda Halk oyunları gösterisiyle başlaya festival, 2. gününde yine Amfi tiyatroda Göksel Doğançay konseriyle devam etti. 3.günde Bilal Sonses konseri Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadyumunda büyük ilgi gördü. 4.günde yine aynı yerde Ali Kınık izleyenleri neşeli anlar yaşattı. Festival son gününde ise İlyas Yalçıntaş sahne aldı.

Konsere, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kaya, Ahmet Yunus Tuna, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, MHP İlçe Başkan Vekili Ilgın Cura ve binlerce vatandaş izledi.

Konser sonunda Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmühan Toksöz tarafından, İlyas Yalçıntaş'a çiçek ve plaket sunulurken, festival boyunca programların sunuculuğunu yapan Sunucu Ateş, EFC Organizasyon İşletmecisi Cevdet Mucuk ve Çalışır Organizasyon İşletmecisi Yakup Çalışır'a plaket sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz yaptığı konuşmada, “Rahmetli belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık tarafından başlatılan Gençlik, Kültür-Sanat ve Kültür Festivali hala devam ediyor. Yatağan beş gün boyunca eğlenceye doydu. Ayrıca açılan yüzlerce stantta esnaflarımız çok güzel ticaret yaptılar. İlçede çok büyük canlılık yaşandı. Ben emeği geçen katkısı olan, olmayan herkese festivalimize ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.