Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı’na Bülent Çolak Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı’na Bülent Çolak Atandı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Teşkilatı’nda yeni bir görev değişimi gerçekleşti. Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı görevine Bülent Çolak atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Teşkilatı’nda yeni bir görev değişimi gerçekleşti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın tensipleri ve Muğla İl Başkanı Burak Demirel’in tebliğleri doğrultusunda, Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı görevine Bülent Çolak atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, geçmiş dönemlerde görev alan tüm ilçe başkanlarına ve partinin fedakâr mensuplarına teşekkür edilerek, "Bizim bu kutlu davada feda edecek, vazgeçecek tek bir dava arkadaşımız yoktur" ifadelerine yer verildi.

Yeni İlçe Başkanı Bülent Çolak ve yönetimine başarılar dilenen açıklamada, birlik ve beraberlik içinde yürütülecek çalışmaların hayırlara vesile olması temenni edildi.

Whatsapp Image 2025 06 23 At 22.52.56

Whatsapp Image 2025 06 23 At 22.52.57

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.