Yatağan Turgut Mahallesi’nde Su Sorununun Ardından Yol Sorunu da Çözülüyor

Yatağan Turgut Mahallesi’nde Su Sorununun Ardından Yol Sorunu da Çözülüyor
Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri daha gerçeğe dönüşüyor.

Turgut Mahallesi’nin uzun süredir yaşadığı su sorunu, yapılan çalışmalarla kalıcı olarak çözüldü. Şimdi ise bu süreçte zarar gören yollar, sıcak asfalt ve parke taşla yenileniyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın desteği ve katkılarıyla MUSKİ ekiplerinin yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmaların ardından, Turgut Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına geçildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Yatağan Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında yollar sıcak asfaltla kaplanacak. Bunun yanında, kilitli parke taşı döşemeleri yapılacak ve mahalle meydanı begonit taşlarla düzenlenerek estetik bir görünüme kavuşturulacak.

Turgut Mahallesi sakinlerine rahat bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen bu çalışmalar için Başkan Mesut Günay, katkılarından dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, ilgili daire başkanlarına ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.