Yatağan’da Hürriyetçi Eğitim Sen’den Askıda Ekmek Dayanışması

Yatağan’da Hürriyetçi Eğitim Sen’den Askıda Ekmek Dayanışması
Hürriyetçi Eğitim Sen Yatağan Temsilciliği, ilçede ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla “Askıda Ekmek Var” kampanyasını başlattı.

Hürriyetçi Eğitim Sen Yatağan Temsilciliği, ilçede ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla “Askıda Ekmek Var” kampanyasını başlattı. Kampanya çerçevesinde, hayırsever vatandaşlar tarafından bırakılan ekmekler, ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Hürriyetçi Eğitim Sen Yatağan Temsilcisi Aydın Sarıtaş, toplumsal dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Ekonomik sıkıntıların yoğun hissedildiği bu dönemde, ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için askıda ekmek uygulamasını başlattık. İlçemizdeki duyarlı vatandaşların katkılarıyla bu dayanışmanın büyümesini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar, Belediye Fırını, İkizler Fırını ve Kuru Fırını’na ekmek bırakarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına destek olabilecek.

Whatsapp Image 2025 03 05 At 10.35.40

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.