YATAĞAN KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

YATAĞAN KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
Yatağan Belediyesi’nde Kurban Bayramı önlemleri alındı. Buna göre resmi bayramlaşma, Bayramın 1. günü Hacı Ömerler Evi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da başlayacak. Bayramın 1. günü fırınlarda ekmek çıkmayacağı için vatandaşlar iki günlük ekmeğini alacak.

Yatağan Belediyesi’nde Kurban Bayramı önlemleri alındı. Buna göre resmi bayramlaşma, bayramın 1. günü Hacı Ömerler Evi Atatürk Kültür Merkezin ’de saat 13.30’de başlayacak.

Bayramın 1. günü fırınlarda ekmek çıkmayacağı için vatandaşlar iki günlük ekmek almaları için uyarılacak. Belediye zabıta nöbetçileri görevlerinin başında olacak. Herhangi bir şikâyeti ve sorunu olanlar 572 5900 numaralı telefonu arayabilecek.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı açıklamada, "Bayramlaşma bayramın 1. günü Hacı Ömerler evi Atatürk Kültür Merkezinde saat 13.30 da başlayacak. Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşmaya bekliyoruz. Bayramın İlçemize huzur getirmesini diliyorum. Bayramın 1. günü fırınlarda ekmek çıkmayacağı için vatandaşlar iki günlük ekmek almaları için uyarılacak. Belediye Zabıta nöbetçileri görevlerinin başında olacak. Herhangi bir şikâyeti ve sorunu olanlar 572 59 00 numaralı telefonu arayabilir” dedi.

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.