YATAĞAN’DA 6 BİN 543 ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ

YATAĞAN’DA 6 BİN 543 ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
Ülke genelinde olduğu gibi Muğla’nın Yatağan İlçesinde de 6 bin 543 öğrenci karne sevinci yaşadı. Karne töreni Bozarmut Ortaokulu ve Anadolu Lisesinde düzenlendi.

MUSTAFA AKTAŞ

Karne törenlerine; Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, İlçe Millî Eğitim Müdürü Osman Alemdar ve diğer ilgililer katıldı.

İlçe protokolü tarafından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Program daha sonra 1. sınıf öğrencilerinin gösterileri ve ana sınıfı öğrencilerinin rontlarıyla devam etti. Ana sınıfı öğrencileri, Kaymakam Kılıç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar’a ve Halil Fevzi Aktaç’a Babalar Günü hediyesi verdi. Program ikramlarla son buldu.

Buradan Yatağan Anadolu Lisesi’nde öğrencilere hitap ederek konuşma yapan Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, “Gelecek sizlerin ellerinizde bugünün çocukları yarının kaymakamı doktoru ve daha niceleri olacaksınız. Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek. Gözlerinizdeki sevinci görüyor ve ortak oluyorum. Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla hayırlısıyla bitirdik. 12 sınıf öğrencilerimize üniversite sınavında başarılar diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim”dedi.

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.