YATAĞAN’DA CHP, İYİ PARTİ, ADD VE DP ÇELENK SUNDU

YATAĞAN’DA CHP, İYİ PARTİ, ADD VE DP ÇELENK SUNDU
Yatağan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla CHP, İYİ Parti, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Demokrat Parti (DP) Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşını okudular.

Yatağan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı dolaysıyla, resmi tören sonrasında CHP, İYİ Parti, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Demokrat Parti Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulundular ve İstiklal Marşını okudular.

Sunumunu emekli öğretmen Fehmi Özsoy’un yaptığı törene, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, İYİ Parti İlçe Başkanı Sadet Kocasarı, ADD Yatağan Şube Başkanı Mutlu Özler, DP İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu, partililer ve bazı sivil toplum kuruluşlarının da temsilcileri katıldı.

Sunumu yapan emekli öğretmen Fehmi Özsoy, burada yaptığı konuşmada, “Bundan 103 yıl önce Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde Demokrasinin Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli sağlam atıldı. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram kutlu olsun” diyerek uzun bir konuşma yaptı.

Çelenk sunma töreni toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.