Yatağan’da maskesizlere ceza yağıyor

Yatağan’da maskesizlere ceza yağıyor
Yatağan Emniyet Müdürlüğü yaptığı denetimlerde maska takmayan 10 vatandaşa toplam 9 bin TL para cezası uyguladı.Haber MerkeziMuğla’nın Yatağan ilçesinde...

Yatağan Emniyet Müdürlüğü yaptığı denetimlerde maska takmayan 10 vatandaşa toplam 9 bin TL para cezası uyguladı.

Haber Merkezi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Coronavirüs tedbirleri için alınan kararlar, ivedilikle devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinden oluşturulan devriye görevlileri tarafından sokak sokak dolaşılarak, vatandaşları Coronavirüs salgın hastalığı ile ilgili olarak alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirirlerken, diğer taraftan da maske takmayanlar tespit ediliyor.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz'ın da bizzat katıldığı denetlemeler büyük bir kararlılıkla yerine getirilirken, İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek 'e de yapılan denetlemelerle ilgili olarak sürekli bilgi arz ediliyor.

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İlçe Merkezinde Coronavirüs salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında büyük bir kararlılıkla gerçekleştirilirken, son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen denetlemelerde 10 vatandaşa toplamda 9 bin TL  para cezası uygulandı.

Yetkililer denetimlerin aynı kararlılıkla devam edeceğini belirterek vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve maske takmaları konusunda uyarılarına devam ediyor.

Bu haber toplam 2750 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.