YATAĞAN’DA MİLLET İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

YATAĞAN’DA MİLLET İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
Muğla’nın Yatağan ilçesinde, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçim sürecinde çalışmalarını yürütmek üzere Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde çalışmalarını yürütmek üzere Millet İttifakı Yatağan İlçe Temsilcileri tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yatağan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı görkemli törenle yapıldı.

Sunumunu Ozan Gürpınar’ın yaptığı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konak Mahallesi Şadi Uysal Caddesi açık pazar yeri girişinde bulunanseçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin il ve ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları, Millet İttifakı partilerinin çok sayıda üyesi ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta sarsıyla; CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Demokrat Parti İlçe Başkanı, İsmet Lülecioğlu, Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı, Sedat Çetin, İYİ Parti Yatağan İlçe Başkanı Sadet Kocasarı, , Saadet Partisi İlçe Başkanı, Fahrettin Yaya, CHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Gizem Özcan, Muğla CHP 1. sıra milletvekili adayı Cumhur Uzun, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP İl Başkanı Hüseyin Erol birer konuşma yaptı.

BuradaKonuşan CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, 14 Mayıs’tan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek, “14 Mayıs’ta şafak; özgür, demokratik, huzurlu, refah ve kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için doğacak. Bu seçimi, ülkenin her kesiminden, her yaştan, her ırktan insan için kazanmalıyız. 6 yaşındaki çocuklarımız evlendirilmesin, kadına olan şiddet son bulsun diye kazanmalıyız. Bu ülkenin aydınlık gençleri, ülkesinden çekip gitmesin, gelecek kaygısı taşımasın diye kazanmak zorundayız. Emeklilerimiz, vatandaşlarımız ‘ay sonunu nasıl getireceğim’ diye düşünmesin diye kazanmak zorundayız.” diye konuştu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Sadet Kocasarı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler birbirinden farklı 6 siyasi parti olarak Türkiye’nin uzun yıllar hasretle beklediği bir uzlaşmanın ortakları olduk. Yarının Türkiye’sini inşa etmek için çok önemli adım attık. Ortak hedefimiz, çocuklarımıza adalet, barış, huzur dolu bir gelecek bırakmak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine geri dönmektir.”

Demokrat Parti İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu da, “14 Mayıs hepimizin doğum günü olacak. 15 Mayıs günü güneş başka bir güzel doğacak. Bundan emin olun” diye konuştu.

Coşkulu karşılama için katılanlara teşekkür eden CHP İl Başkanı Hüseyin Erol, “Ben bugün yaptığımız bu açılışların ruhunu, 103 yıl önce 1920’de Türk halkı nasıl inançla bir araya geldiyse bugün de aynı ruhla bir araya geldiğine benzetiyorum.” şeklinde konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Yıllardır muhalefet milletvekillerini seçtik, şimdi iktidar milletvekillerini seçeceğiz. 20 yılda öyle bir hale geldik ki; gerçekten içi boşaltılmayan, hiçbir kurum kalmadı. Nereyi alırsanız alın. Adaleti alın, Çünkü maksat, Türkiye’yi başka bir yere götürmek ama buna muvaffak olamayacaklar, seçimi millet ittifakı kazanacak.” dedi.

CHP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Cumhur Uzun ise şunları söyledi:

“Bu seçim çok önemli, Bu seçim de Cumhur Başkanlığı sistemi bitecek demokratik parlamenter sistem gelecek. Bahar'a giden yolun bir kapısını da Yatağan’da açtık. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yatağan seçim ofisi hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılış kurdelesi kesildi.

Bu haber toplam 909 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.