YATAĞAN’DA RESMİ BAYRAMLAŞMAYA BÜYÜK KATILIM OLDU

YATAĞAN’DA RESMİ BAYRAMLAŞMAYA BÜYÜK KATILIM OLDU
Yatağan’da Kurban Bayramı için Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen resmi bayramlaşmaya büyük katılım oldu.

Yatağan Belediyesi Hacı ÖmerlerEvi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Bayramlaşma törenine; Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya, Ahmet Yunus Tuna, Jandarma Kokutanı MuratKılıçarslan, Emniyet Müdür vekili Karakol amiri Emre Şancı, Daire amirleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Muğla Barosu İlçe Temsilcisi, Av. Nüket Katırcı Balkaya, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, Muhtarlar derneği başkanı Şuayip Özbek, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programının ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek görevi başındaki personellerin bayramları kutlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yaptığı konuşmada, “Bayramlar Toplumsal değerlerin hatırlandığı, Birlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, duygularımız daha fazla olduğu özel günlerdir. Görüldüğü gibi bayramlaşma törenine yoğun ilgi var ben katılan katılamayan herkesi çok teşekkür ediyor Mübarek Kurban bayramını kutluyorum. Bu yıl Yatağan mezbahası açılmadığı için kurban derilerini Yatağan Belediyesi olarak topluyoruz derisi alınmayanlar belediyemize arasın. Yatağan belediyesi olarak halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ise, “Bayramlar, birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışmamızı güçlendirir. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Törende Yatağan Belediyesi tarafından katılanlara ikramlarda bulunuldu.

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.