YATAĞAN’DA SEÇİM SORUNSUZ TAMAMLANDI

YATAĞAN’DA SEÇİM SORUNSUZ TAMAMLANDI
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde sandıkların açılmasından sonra Muğla’nın Yatağan ilçesinde sıkı güvenlik önlemi alındı. İlçede seçimler güven ve huzur ortamında tamamlandı.

MUSTAFA AKTAŞ

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde sandıkların açılmasından sonra Muğla’nın Yatağan İlçesinde, Cumhur ve Millet İttifakı seçim ofisleri önünde kalabalık oluşmaya başladı. Yatağan Emniyet Müdürlüğü tarafından herhangi bir olaya sebep verilmemesi için sıkı güvenlik önlemi alındı. İlçede seçimler güven ve huzur ortamında tamamlandı.

Atatürk Caddesinde bulunan Cumhur İttifakı seçim ofisi önüne gelen çok sayıda vatandaş, slogan atıp seçim galibiyetini kutladı. Buraya, AK Parti İlçe Başkanı Ersöz Güler, MHP İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Çay, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, ittifakın yetkilileri ve yüzlerce vatandaş geldi ve galibiyeti kutladılar. Müzik eşliğinde eğlendiler ve değişik slogan atılar.

Millet İttifakı önünde de seçimi kaybetmelerine rağmen müzik ve slogan eşliğinde coşku vardı.

Bu konuda görüşünü aldığımız Cumhur ve Millet İttifakı yetkilileri, “Yatağan’da seçimler barış içinde geçti. Hepimiz yıllardır aynı yerde yaşıyoruz. Düğünde, sünnette, bayramda beraberiz. Seçim gelir geçer, hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Vatana millete hayırlı olsun” diyerek partililere teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.