YATAĞAN’DA ÜNAL MUTLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YATAĞAN’DA ÜNAL MUTLU  ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 MUHABİR
Yatağanlı Yeminli Mali Müşavir Ünal Mutlu 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Menteşe’de Yeminli Mali Müşavir olarak çalışan Ünal Mutlu 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Yatağan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Ünal Mutlu daha önceki dönemlerde Yatağan İlçe temsilciliği de yaptı.

CHP Parti binasında yapılan basın açıklamasına, İlçe başkanı Mehmet kemiksiz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ünal Mutlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaklaşık 35 yıl önce SHP ilçe gençlik kollarında afiş asarak başlayan siyasi hayatımda bugün karşınızda Yatağan belediye başkan aday adayı olarak bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Atatürk ilke ve inkilaplarına, laik cumhuriyetimize olan bağlığımızı üretim ve sanayileşmeye katkı sunarak, tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşma çabalarımızla göstereceğiz. Daha mutlu bir Yatağan sloganı ile ifade ettiğim belediyecilik anlayışımı, bu amaca ulaşmak için uygulayacağım ve bunun nasıl yapılacağını biliyorum. Yatağan’da yaşayan hemşerilerimin bütçesine nasıl daha fazla katkıda bulunabilirim, gelirini nasıl arttırabilirim düşüncesiyle belediye başkanı olarak aktif çalışmalarda bulunacağım. Bu amaca yönelik olarak yatağan belediyesi ,piyasa yapıcılığı çerçevesinde üretim için aktif olarak yatırımlar yapacak ,sektör geliştiğinde piyasadan çekilerek yeni sektörlere yatırım yapacaktır. Dolayısıyla Yatağan’ın ekonomik kalkınmasının nasıl olacağını biliyorum ve bunları gerçekleştireceğim.”

“AKP döneminde iyice bozulan fırsat eşitliği kavramını başta çocuklarımız gençlerimiz olmak üzere tekrar sağlayacağım. Hiçbir çocuğumuz ekonomik durumu kötü diye başarılı olmasını engelleyecek durumlarla karşılaşmayacaktır. Belediye başkanı olarak bunlara asla müsaade etmeyeceğim. Yatağan ve köylerinde halkın istemediği hiçbir şey yapılmayacak. yapılacak olan yatırımalarda bölge halkının fikri öncelikli olacaktır. Benim dönemimde deştinli hemşehrilerimizin yaşadığı durumlarla asla karşılaşılmayacaktır. Daha mutlu bir Yatağan hayalimizi gençlerle ve kadınlarla birlikte gerçekleştireceğiz. Sosyal ve kültürel faaliyetleri başka yerlerde aramayacakları , sosyal ve kültürel hayatı canlı,genç ve mutlu bir yatağan yaratacağım. bunun için, zamanında başkanlığını yaptığım yatağan gençlik kollarına kendi belirleyecekleri bir ismi, seçilebileceği bir sıradan belediye meclisinde yer vereceğime söz veriyorum. gençlerin heyecanına, enerjisine ve fikirlerine ihtiyacımız var. Hep yanlarında olacağım. Daha mutlu bir yatağan için burudayım. Cumhuriyet halk partisi için burdayım. Yatağana hizmet için buradayım.”

İlgili Haberler
Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.