YATAĞAN’DA ZİHİNSEL ENGELLİ 2 KARDEŞ İÇİN TEMSİLİ DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

YATAĞAN’DA ZİHİNSEL ENGELLİ 2 KARDEŞ İÇİN TEMSİLİ DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI
Yatağan Belediyesi’nden emeklisi Erol Baş ve Neriman Baş çiftinin zihinsel engelli çocukları Tolga Baş (43) ve Fatma Baş (37) kardeşler için temsili düğün yapıldı. Baş kardeşler, gelinlik ve damatlık giydi. Temsili düğün töreni ve asker eğlencesi izleyenleri duygulandırdı.

Yatağan Belediyesi’nden emeklisi Erol Baş ve Neriman Baş çiftinin zihinsel engelli çocukları Tolga Baş (43) ve Fatma Baş (37) kardeşler temsili düğünde gelinlik ve damatlık giydi.

Temsili düğün töreni Yatağan AtatürkMahallesi Yatağanbelediyesi İnönü Parkı sosyal tesislerinde yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı temsili düğün töreninde izleyenler ve yakınları çok duygulu anlar yaşadı.

Normal bir düğün töreni gibi yapılan eğlencede Yatağan Belediyesi’nden emeklisi Erol Baş ve Neriman Baş çiftinin zihinsel engelli çocukları Tolga Baş ve Fatma Baş kardeşler konuklarla doyasıya eğlendiler.

Tören sonunda zihinsel engelli çocukları Tolga Baş ve Fatma Baş, kardeşlere bol miktarda takı takıldı. Geline kına yakılırken damada asker eğlencesi yapıldı. Eğlence uzun zaman devam etti. İzleyen davetlilerise hayli duygulandı.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.