YATAĞAN’DAKİ OKULLARDA ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

YATAĞAN’DAKİ OKULLARDA ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü dolayısıyla 24 Nisan Pazartesi günü Yatağan’daki okullarda kutlama programı düzenlendi.

Kıbrıs İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları programa; İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat Ağı, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi ve Okul Aile Birliği Başkanı ve Yatağan Belediyesi Muhasebe Müdürü İshak Kocamanoğlu katıldı.

Okulda yapılan kutlama programı konuşmalar, şiirler, çocuk oyunları, rontlar, halk oyunları ve çeşitli yarışma ve etkinlikler halkın beğenisiyle izlenip tamamlandı.

Okul Müdürü Mehmet Nuri Özler, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Çocuk her zaman yarına bakılan penceredir. Ülkenin geleceğini bu günün çocuklarını bakarak görebiliriz. Onları en iyi şekilde büyütüp yetiştirmek bizim en büyük görevimiz olmalıdır. Öğretmenlerin okulda yapmış olduğu eğitim ve öğretim çalışmasını sizler evde desteklerseniz yarına güvenle bakılan gençler yetiştirmiş oluruz. Amacımız bayrağını, vatanını, milletini seven gençler yetiştirmek olmalıdır. Dünyada tek çocuk bayramını sahip olan bizim çocuklarımızdır. Bu bayramı çocuklarımıza hediye eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sevgili Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

HABER: TEMEL IRMAK

Bu haber toplam 1062 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.