Yatağan’dan  birlik mesajı

Yatağan’dan  birlik mesajı
MUSTAFA İNCİ- Muğla’nın Yatağan ilçesinde CHP başkan adayı Halil Arslan ile mevcut belediye başkanı Hasan Haşmet Işık kol kola girerek birlik beraberlik mesajı verdi. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “seçimlerde...

MUSTAFA İNCİ- Muğla’nın Yatağan ilçesinde CHP başkan adayı Halil Arslan ile mevcut belediye başkanı Hasan Haşmet Işık kol kola girerek birlik beraberlik mesajı verdi. Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “seçimlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra partimin ve başkan adayımızın yanındayım” dedi.

İki ilçe adayı deşmişti

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde Muğla’da Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçeleri dışında tüm belediye başkan adaylarını belirlemişti. CHP Yatağan’da mevcut belediye başkanı Hasan Haşmet Işık’ın yerine Halil Arslan’ı, Ortaca’da da mevcut belediye başkanı Hasan Karaçelik yerine Mehmet Sertkaya’yı başkan adayı göstermişti.

Arslan ve Işık kol kola

Ortaca’da mevcut Belediye Başkanı Hasan Karaçelik 31 Mart yerel seçimlerinde başka bir partiden başkan adayı olacağını açıklamış, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık partimden başka bir yere gitmem demişti. Yatağan’da CHP’den belediye başkan adayı gösterilen Halil Arslan ile Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık bir araya geldi. İkilinin yanında CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’da yer aldı.

Tecrübelerinden fayrdalanacağız

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “ daha öncede söyledim. Partimden başka bir partiye gitmem. Seçimlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra partimin ve başkan adayımızın yanındayım. Partimin adayı benim de adayımdır” dedi. Yatağan’da belediye başkan adayı gösterilen Halil Arslan ise “ Başkanımız 20 yıl boyunca Yatağan’a hizmet etti. Şimdi hizmet bayrağını biz taşıyacağız. Başkanımın tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız” dedi.

Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.