YATAĞAN’LI OKÇU EFLAL DURU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

YATAĞAN’LI OKÇU EFLAL DURU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun Baruthane Okçuluk Tesislerinde düzenlenen 2022 Zafer Haftası Minikler Türkiye Şampiyonasında, Eflal Duru 350 Puan ve yeni Türkiye Rekoruyla şampiyon olarak tamamladı. Eflal Duru-Yaren-Elif Sude’den oluşan kız takımı yine şampiyon oldu.

Yatağan Bencik Mahallesinde Dr.  Ejder Sözen hocalığında devam eden okçular başarıdan başarıya koşuyor. Bu güne kadar yurt içi ve yurt dışından her turnuvadan madalyalarla dönen Ejder hocanın öğrencileri yine rekor kırdı. Türkiye Okçuluk Federasyonu 2022 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Samsun Baruthane Okçuluk Tesislerinde 25 Ağustos’tan beri devam etmekte olan “2022 Zafer Haftası Minikler Türkiye Şampiyonası yapılan bireysel atışlar ve ardından gerçekleştirilen madalya töreni ile sona erdi. Şampiyonada,  Eflal Duru 350 Puan ve yeni Türkiye Rekoruyla şampiyon olurken, Eflal Duru-Yaren-Elif Sude’den oluşan kız takımı yine şampiyon oldu.

Turnuva sonunda Antrenör Dr. Ejder Sözen yaptığı paylaşım da şu ifadeleri kullandı:

“On ay süren ekip çalışması. On ay önce Yatağan’da seçme yaparak başladığımız yeni jenerasyon projesini hem bireyselde hem takım halinde Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Rekoru ile tamamladık.  Ekibimiz takım koçları liderliğinde on ay planlı, disiplinli, sabırlı bir çalışma dönemi geçirdiler. Yaz tatillerinin önemli bir kısmını sahada geçirdiler ve bugün Samsun’da tamamlanan U13 Türkiye Şampiyonasına katıldılar. Yarışmaya Eflal Duru-Yaren-Elif Sude’den oluşan takımımız ile katıldık. Yarışmayı Eflal Duru 350 Puan ve yeni Türkiye Rekoruyla şampiyon olarak tamamladı.  Eflal Duru-Yaren-Elif Sude’den oluşan kız takımı yine şampiyonluk ile tamamladı.  Gösterdikleri olağanüstü çaba için bütün ekibime ve sabırla liderlik eden koçlarını yürekten tebrik ederim.”

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.