Yatırımcılar dikkat! Satmayın, alın…

Yatırımcılar dikkat! Satmayın, alın…
Altın piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Müjdeyi piyasanın güvenilir ismi verdi. Yatırımcılar dikkat!

KARAR’da yer alan habere göre; altın piyasasındaki hareketlilik devam ederken, uzmanlardan yatırımcıların merakla beklediği açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Gram altın için 3.000 lira seviyelerinin hedeflenmesi, yatırımcının dikkatini çeken önemli bir gelişme olarak ön plana çıkıyor.

Son olarak, yaptığı yorum ve tahminlerle dikkat çeken ekonomi uzmanı Tunç Şatıroğlu’ndan, yatırımcıyı mutlu edecek değerlendirme geldi. Şatıroğlu’nun analizlerine göre, altın fiyatlarındaki sabit seyir kısa bir süre devam edebilir, fakat uzun vadede yükseliş trendi hakim olacak. Bu da, altına yatırım yapmayı düşünenler ile mevcut yatırımcıları dikkatli olmaya yönlendiriyor.

Altın piyasasındaki hareketliliği FED faiz indirim kararları, jeopolitik riskler ve Çin’in altın talebindeki artış belirliyor. Şatıroğlu’nun değerlendirmesine göre, bu faktörlerin etkisi altın fiyatlarının yönünü belirlemeye devam edecek gibi duruyor.

Ayrıca Tunç Şatıroğlu, altın yatırımının uzun soluklu bir süreç olduğunu hatırlatarak, yatırımcıların bu konuda bilinçli hareket etmesi gerektiği konusunda da uyarıyor.

Kaynak:KARAR

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.