yayman adaylık için nabız yokladı

yayman adaylık için nabız yokladı
Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığına adaylık için göz kırptı. Adaylığını resmi olarak açıklamayan...

Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığına adaylık için göz kırptı. Adaylığını resmi olarak açıklamayan Yayman, ortak akılla başvuracağını, eğer olumlu olursa başkan adayı olabileceğini belirtti.

Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Süpüroğlu restoran’da akşam yemeğinde gazeteciler ile bir araya geldi. 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak seçimlere gidecek olan Muğla’da, Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını resmi olarak açıklamayan Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, adaylık için göz kırptı. Yayman, gazeteciler ile yaptığı sohbetinde 400 bin adaydan biri olabileceğini işaret etti.

Gazetecilerle uzun süreli sohbet eden Vali Yardımcısı Mestan Yayman, hiçbir insanın değerli olduğunu belirtirken, ‘Muğla’da 850 bin kişi var ve benim için herkes ayrı ayrı değerli’ dedi.

Kendisinin çok iyi bir insan olmadığını, kendisinden daha iyi insanların olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Mestan Yayman, “ Bana göre insanlardan daha iyi bir insan olabildiğimiz zaman büyük takdir kazanırız. Birilerinin hakkını yiyerek büyümek olmaz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, devletin bize vermiş olduğu bu görev ile insanlara değer verip hizmet ediyoruz. İnsanlara tepeden bakar, eğer insanı yüceltmezsek bir yere varamayız. Muğla’da 850 bin kişi var benim için herkesin yeri ayrı ve değerli. Bir vatandaşın şikayetini ‘bana ne’ diyecek bir durumumuz yok. Biz diyemeyiz. Bu kentte Büyükşehir Belediyesine aday olabilecek 400 bin kişi var. Ben 46 yaşındayım kim aday olursa demokratik olarak oyumu vereceğim. Büyükşehir Belediyesine adayım demiyorum ancak ortak akıl sonrası bana da uygun görürlerse neden olmasın” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mestan Yayman, konuşmasının ardından gazeteciler ile fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca gazeteciler bir araya gelen Yayman, daha önce sivil toplum örgütleri ile de ortak akıl toplantısı gerçekleştirdi

Bu haber toplam 506 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.