YAZICI KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÖZEL BİR ETKİNLİK İLE KUTLADI

YAZICI KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÖZEL BİR ETKİNLİK İLE KUTLADI
8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü dolayısıyla AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı özel bir organizasyon ile Grand Yazıcı Clup Türban ’da bir araya geldi.

AK Parti Marmaris Kadın kolları başkanı Cavidan Öner‘‘8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü kutlamak için bu gün burada toplandık. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün biz kadınlara verdiği önemi, kadın erkek eşitliğini, değerini seçme ve seçilme hakkını verdiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum’’ sözleriyle günün anlam ve önemini ifade etti.
‘’DÜNYAYI KADINLAR YÖNETSE DAHA İYİ OLUR’’
AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı ‘‘Kadınlar ile ilgili söylemek istediğim çok şey var. Ama en son söyleyeceğimi en başta söylemek istedim. Bazen dünyayı kadınlar yönetse daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Tüm kadınlarımıza, buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün hem eğitimde, hem sosyal alanda hem de siyasette eşitliği sağladığı için huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Marmaris kadınlarının eğer nasip olursa bir Nisanda seçilirsek eğeleneli ve keyifli bir hayat yaşayacağına söz veriyorum. Hep beraber bunu başaracağımıza inanıyorum’’ sözleri ile kadınların günlerini kutladı.
Serkan Yazıcı konuşmasının ardından Marmaris’in dört bir yanından gelen Kadınlar ve çocuklar ile fotoğraf çekildi. Etkinlik Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan Badem ve Keçiboynuzu fidanlarının dağıtımı ile sona erdi.

Kaynak:GÜLDEMET KIZIL

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.