Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl yedincisi düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu, ödül töreniyle son buldu.

"Koşu Aşkı BodRUN’da Yaşanır" temasıyla 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen maratona, 505 sporcu katıldı. Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nden start alan sporcular, Kumbahçe 5K, Halikarnas 10K, Leleg 22K, Herodot 34K ve Bodrun 60K parkurlarında ter döktü.

Yedinci Bodrun Ultra Maratonu Koşuldu (10)

Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'yi temsilen Başkan Vekili Kanat Özsert, meclis üyeleri, yarışmacılar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Vekili Kanat Özsert, törende yaptığı konuşmada, "Bugün burada Yedinci Bodrun Ultra Maratonu’nda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bodrum Belediyesi olarak her zaman sportif faaliyetlerin ve etkinliklerin destekçisi olacağız. Ben de bugün 5 kilometrelik parkurda yer aldım, Bodrum’un mavisini gördüm, ruhunu hissettim ve denizin kokusunu içime çektim. Bodrum’da yaşamaktan ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha fark ettim. Hem şehir dışından hem de Bodrum’dan katılan tüm sporculara teşekkür eder, başarılar dilerim. Bir sonraki organizasyonlarda tekrar görüşmek üzere." dedi.

Yedinci Bodrun Ultra Maratonu Koşuldu (5)

Tören, 60K, 34K, 22K, 10K ve 5K parkurlarında kadınlar ve erkekler kategorilerinde ödüllerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bodrum'da Kayıp Aranıyordu: Vahşice Öldürülmüş Bodrum'da Kayıp Aranıyordu: Vahşice Öldürülmüş

Muhabir: MERYEM ÖZEN