Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar

Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar
Muğla’nın Ortaca ilçesi Ekşiliyurt Mahallesinde çöp bidonunun içerisinde yeni Dünyaya gelmiş erkek bebek cesedi bulundu. Polis ekipleri bebeği çöp bidonuna atan kişi yada kişileri bulmaya çalışıyor. Bir günlük olduğu belirlenen...

Muğla’nın Ortaca ilçesi Ekşiliyurt Mahallesinde çöp bidonunun içerisinde yeni Dünyaya gelmiş erkek bebek cesedi bulundu. Polis ekipleri bebeği çöp bidonuna atan kişi yada kişileri bulmaya çalışıyor. Bir günlük olduğu belirlenen bebeğin cesedi Muğla Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde henüz yeni doğmuş bir bebek ölü olarak çöp tenekesinde bulundu. Ortaca’nın Ekşiliyurt Mahallesi’nde bir vatandaş, çöp atmak için gittiği çöp bidonunda bebek cesedi olduğunu fark etti. Durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, etrafta güvenlik önlemi aldı. Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından bebeğin cesedinin kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yeni doğan bebeğin ölümü ve çöpe atılışıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 2259 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.