Yeni Parklar Menteşe’yi Güzelleştiriyor

Yeni Parklar Menteşe’yi Güzelleştiriyor
 Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ilçeye kazandırılan yeni parklar, Menteşe’yi güzelleştiriyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza...

 

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ilçeye kazandırılan yeni parklar, Menteşe’yi güzelleştiriyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil, daha yaşanır bir dünya bırakmak isteyen Menteşe Belediyesi parklara büyük önem veriyor.  

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, her geçen gün ilçeye yeni parkların kazandırıldığını belirterek, “İlçemizi güzelleştirmek, daha modern, daha yaşanır bir Menteşe yaratmak için parklarımıza büyük önem veriyoruz. Bu anlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yeni parklar yapıyor, mevcut parkları revize ediyoruz. Şuan Atatürk Bulvarı yanında bulunan ve imar planında park olarak belirlenen alanımızda belediye olarak çalışmalara başladık. 3 Bin 205 m² alan içerisinde, 2 Bin 680 m² çim ve 525 m² sert zemin bulunan parkımızda ekiplerimiz çalışmalarına, tüm hızıyla devam ediyorlar. Parkımızın yapısal uygulaması tamamlandıktan sonra, alanda çimlendirme ve bitki dikim çalışmaları yapılacak. Parkımıza çeşitli ağaçlar, çalı grupları ve mevsimlik çiçeklerin yanı sıra peyzaj gülleri dikilecek. Çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak, parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Başkan Gümüş, ilçede ki yeşil alan miktarının 453 Bin 550 m² olduğunu belirterek, “2015 yılı içerisinde şehir merkezindeki park sayımızı 102’ye çıkardık. Bu parklarımızın 38 tanesinde açık alan spor aletleri bulunurken, 69 tanesinde çocuk oyun grupları mevcut. Parklarımızı ziyaret edenler hem spor yapma, hem de dinlenme imkanı buluyorlar. Belediye olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil bir Menteşe bırakmak istiyoruz.  Bu nedenle park sayımızı arttırmaya, mevcut parklarımızı revize edip, spor aletleri ve çocuk oyun grupları ile zenginleştiriyoruz” dedi.

 

 

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.