Yeni Yılın En Acı Haberi İki Çocuk Yanarak Can Verdi

Yeni Yılın En Acı Haberi İki Çocuk Yanarak Can Verdi
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde anne ve babası sera nöbetine giden 2,5 yaşındaki Bilal ve 7 yaşındaki Zeynep elektrikli sobadan çıkan yangın sonucunda...

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde anne ve babası sera nöbetine giden 2,5 yaşındaki Bilal ve 7 yaşındaki Zeynep elektrikli sobadan çıkan yangın sonucunda yanarak yaşamlarını yitirdi. Anne ve baba sinir krizleri geçirdi. 

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde Kamuran Aykır ile Pınar Aykır, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle serada soba yakıp turfanda domatesleri dona kaptırmamak için seraya gittiler. Gece saat 02.30 sıralarında Zeynep Aykır (7) ile Bilal Aykır (2,5) uyurken elektrikli sobadan yangın çıktı. Alevler kısa süre içerisinde tüm evi sardı. Alevler arasında kalan Zeynep ve Bilal yanarak yaşamlarını yitirdi.  Seydikemer itfaiye grup amirliği ile Kaş ve Kınık’tan itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

Baba Kamuran Aykır ile Anne Pınar Aykır 2 çocuğunun yanarak can vermesi nedeniyle sinir krizleri geçirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp söndürdüklerinde 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların cesetleri Fethiye cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından geniş çaplı otopsi için Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Ailenin ihtiyaç sahibi olduğu, sera işçisi olarak çalışarak hayatlarını sürdürdükleri öğrenildi.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.