Yeniden Refah Partisi'nde üst düzey istifa!

Yeniden Refah Partisi'nde üst düzey istifa!
Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerden istifalar devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nde üst düzey istifa... Partinin Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, 'İnancımızla uyumlu olmayan adayların gösterilmesi' sebebiyle partisinden istifa ettiğini duyurarak siyasi mücadelesine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.

Yerel seçimlerde son viraja girildi. Partilerin hazırlıkları devam ediyor. Diğer yandan 31 Mart seçimlerine sayı günler kala Yeniden Refah Partisi'nde istifaların ardı arkası kesilmiyor. İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisinden istifa etti.

yeniden-20022024444e5924.webp

"PARTİNİN KURULUŞ İNANCI VE FELSEFESİNDEN..."

Pamukçu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde, şunları kaydetti:

"Kurucusu olduğum partimizin, son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklıselimin avdet edeceğini ümitle bekledim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek, beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım."

BAĞIMSIZ ADAY OLACAK

Pamukçu, bağımsız milletvekili olarak kalacağını açıkladı. Yeniden Refah Partisinin Meclis'teki sandalye sayısı Pamukçu'nun istifasıyla 4'e düştü. Bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.