Yenikan Hedefi Koydu

Yenikan Hedefi Koydu
Muğlaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yenikan Muğlaspor’un ligdi kalıcı olacağını söyledi.Düzenlediği...

Muğlaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yenikan Muğlaspor’un ligdi kalıcı olacağını söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muğlaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan sezon başında 17 transfer yaptıklarını bunun 15’ini kendisinin ikisinin ise yönetimin önerisine üzerine yaptıklarını belirtti. Yenikan bu yılın bütçesi geçtiğimiz yıl ile aynı bu bütçe ile bir takım kurduk ve bu takımla ligde kalıcı olacağız dedi.

Teknik direktör Yenikan ligde kalıcı olma isteklerinin iddialı olmadıklarını manasına gelmediğini belirterek, “ Benim iddiam her maçtan puan almak. İç sahada bizi desteklemeye gelen taraftarı evine mutlu göndermek. Takımda genç oyuncuları kullanıyoruz, 12 sporcumuz ilk defa profesyonel ligde ilk defa bu yıl yer alıyor.  Takımımız skorda geriye düştüğünde kazanmamız zor oluyor ancak öne geçtiğimizde de maç vermiyoruz. Gol yollarımızda sıkıntı yok 3. Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz.  Gol yeme problemini de son hafta yaptığımız rotasyon sonuç verdi. Bizm oyun anlayışımıza ve yapımıza göre kadro kuruyoruz. Hızlı kanat oyuncuları ve forvetten oluşan bir kadromuz var bunu da orta sahada kurduğumuz baskı ile gole çevirmek için kullanıyoruz ” dedi.

Teknik direktör Hüseyin Yenikan beklediğinin üzerinde  taraftar yoğunluğu olduğunu olduğuna dikkat çekerek, “ Bu taraftar yoğunluğu 3. Ligde çok görülen bir şey değil, gün geçtikçe de artıyor. İnşallah daha da güçlenecek. Taraftar sporcunun adrenalini yükseltiyor, hatta sporcu o adrenalinle yapamayacağı şeyleri yapabiliyor. Taraftar bizlerin itici gücü bunuda kendi sahamızda oynadığımız maçlarda görüyoruz.  Biz bu takımı ligde kalıcı hale getirip rakibe Muğla deplasmanı zor dedirtmek istiyoruz. Yani buruya gelen takım buradan puanla dönmenin zor olduğunu bilecek”dedi. Hasan Telli

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.