YEREL YÖNETİMLER HEYETİNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

YEREL YÖNETİMLER HEYETİNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. İlçede bir dizi ziyaret de gerçekleştiren heyete Başkan Tokat, gerçekleştirilen projeler ve sonraki dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’tan oluşan heyete CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, Burak Erbay, Süleyman Girgin ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu eşlik etti.

BELEDİYE KAFELERİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Yenilenen çehresiyle vatandaşları ağırlamaya başlayan Milas Şehir Parkı’nda bulunan Belediye Kafelerinin açılış töreniyle başlayan ziyaretlerde sırasıyla CHP Milas İlçe Başkanlığı, Hekatomnos Anıt Mezarı ve Labranda Fabrikası ziyaret edildi.

LABRANDA FABRİKASI ZİYARET EDİLDİ

Milas Belediyesini de ziyaret eden heyete Başkan Tokat sunum gerçekleştirerek, geçmiş dönemde yapılan projeler ve sonraki dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Son olarak Labranda Fabrikasını gezen heyet fabrikanın çalışmaları ve üretim hakkında bilgiler aldı.

 

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.