Yeşil Beyaz Kombine

Yeşil Beyaz Kombine
Spor Toto 3'üncü Lig'e 6 yıl sonra dönen Muğlaspor, yeni sezon için kombine kart fiyatlarını açıkladı. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, VIP 650-1000,...

Spor Toto 3'üncü Lig'e 6 yıl sonra dönen Muğlaspor, yeni sezon için kombine kart fiyatlarını açıkladı. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, VIP 650-1000, kapalı 150 ve açık tribünün kombilerinin ise 100 liradan satışa çıkarıldığını açıkladı. Beyimoğlu, kulübün 2 milyon lira bütçe açığı olduğunu belirterek, “Başka Muğlaspor yok. Herkesin elini, taşın altına sokması gerekiyor” dedi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, kulübün mali yapısı, kombine satışları ve takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Kaliteli bir kadro oluşturduklarını belirten Başkan Beyimoğlu, “27 Mayıs’ta yaptığımız kongrenin ardından tekrar güven tazeledik. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün ile fikir alışverişinde bulunarak yönetim kurulu listesini oluşturduk. Bu yıl hedefimiz ligde kalıcı olmak. Önümüzdeki sezonlarda ise Muğlaspor’u üst liglere taşımak istiyoruz. Hüseyin Yenikan hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonrası transferlerimizi yaptık. 2017 yılının mayıs ayına kadar borçlarımızı bitirmek istiyoruz. 2 milyon lira bütçe açığımız var. Geçen sezon 462 bin lira bağış sağladık. Ancak şuan için 15 Temmuz tarihinden sonra kimsenin kapısına gidemiyoruz. Kombinelerden 200 bin lira gelir elde etmeyi hedefliyoruz. Şuana kadar oynadığımız 4 hazırlık maçını kazandık. Rakiplerimizin hepsi birbirlerinden güçlüydü. Kaliteli bir kadro oluşturduk. Ancak ligde başarılı olabilmemiz için maddi kaynağa ihtiyacımız var. Kulüp gelir-giderleri arasında fark var. Başka Muğlaspor yok. Herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.