Yeşilkent Camii'ne Dalaman Beldiyesi'nden Destek

Yeşilkent Camii'ne Dalaman Beldiyesi'nden Destek
Dalaman’da İbrahim Bostancı adlı vatandaşın teşebbüsüyle başlattığı ve mahallelilerin katkıları ile Karaçalı Mahallesi'nde yapılan Yeşilkent...

Dalaman’da İbrahim Bostancı adlı vatandaşın teşebbüsüyle başlattığı ve mahallelilerin katkıları ile Karaçalı Mahallesi'nde yapılan Yeşilkent Camii'nin bahçe peyzajı ve düzenlemesi Dalaman Belediyesi tarafından yapılıyor.

Karaçalı Mahallesi'ne İbrahim Bostancı ve mahalle halkı tarafından camii yaptırıldı. Yaptırılan Yeşilkent Camiinin bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları Dalaman Belediyesi tarafından yapılıyor. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Yeşilkent Camiinde yapılan bahçe peyzaj ve düzenleme çalışmalarını inceledi. Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz "İbrahim Bostancı abimiz bu mahalleye mahallelinin bazı vatandaşlarımızın desteği ile bir camii kazandırdı. Dalaman Belediyesi olarak bizde bu dayanışmaya duyarsız kalamazdık. Dalaman Belediyesi olarak bizde bu caminin bahçesini ağaçlandırdık. Peyzaj çalışmalarını ve düzenlemelerini yapıyoruz. Ramazan Bayramında bu camide vatandaşlarımız tertemiz bir şekilde bayram namazlarını kılacaklar. Bu yardımseverliğinden dolayı İbrahim Bostancı'ya teşekkür ediyorum”dedi. Caminin yapımında büyük katkısı olan İbrahim Bostancı ise "Mahallemizin camisinin yapımı tamamlandık. Dalaman Belediyesinden yardım istedik, isteğimizi geri çevirmeyen Belediye bahçe düzenlemesini yapıyor. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a, camimize göstermiş olduğu ilgiden ve yardımlardan dolayı ve hizmet gören ekibe teşekkür ediyorum, bizleri çok mutlu ettiler"dedi.

Bu haber toplam 625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.