YK Enerji’den iş kazasına ilişkin açıklama

YK Enerji’den iş kazasına ilişkin açıklama
YK Enerji tarafından Yeniköy Termik Santrali'nde Emrah Soyal isimli işçi elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirmesine ilişkin yapılan, “Konunun adli makamlar tarafından hukuki inceleme süreci devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Aramıza katıldığı günden bu yana iş ahlakı ve insanlığı ile tüm mesai arkadaşlarının takdirini kazanmış olan Emrah Soyal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” denildi.

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Yeniköy Termik Santrali'nde Emrah Soyal isimli işçi elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirmesinin ardından YK Enerji tarafından kamuoyu duyurusu yapıldı.

YK Enerji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin Yeniköy Termik Santrali’nde 12.03.2023 tarihinde yaşanan iş kazası sonucunda, çalışanlarımızdan Emrah Soyal sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Konunun adli makamlar tarafından hukuki inceleme süreci devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Aramıza katıldığı günden bu yana iş ahlakı ve insanlığı ile tüm mesai arkadaşlarının takdirini kazanmış olan Emrah Soyal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Soyal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.”

Bu haber toplam 1408 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.